Servicii inchiriere masina cu sofer

Eleganţă Clasă Siguranţă

Oferim servicii de inchiriere masina cu sofer personal pentru toate tipurile de activităţi.

Transfer Aeroport

Un zbor cu avionul poate fi obositor sau chiar stresant pentru unele persoane. Iar noi, din dorinţa de a vă oferi o mică oază de relaxare înaintea sau după un zbor cu avionul,vă punem la dispoziţie servicii de inchiriere masina cu sofer personal pentru transfer la clasa premium şi business înspre şi dinspre aeroporturile din ţară, către o locaţie aleasă de dumneavoastră.

 

Evenimente

Tratăm orice client cu maximă seriozitate. Aşa că vă punem la dispoziţie servicii de inchiriere masina cu sofer personal pentru orice eveniment la care doriţi să ajungeţi în stil, cum ar fi: Nunţi, Botezuri, Balul Bobocilor, Petreceri de Majorat, Bancheturi, Festivităţi şi multe altele. Spuneţi-ne doar unde doriţi să ajungeţi şi noi ne vom ocupa de restul.

 

Inchiriere masina cu sofer corporate

Globalizarea face ca afacerea dumneavoastră să treacă graniţele ţării noastre. Acest lucru va obligă deseori să călătoriţi sau să găzduiţi potenţiali investitori, parteneri sau clienţi. De aceea noi vă punem la dispoziţie servicii corporate pentru compania dumneavoastră. Fie că doriţi să vă deplasaţi dumneavoastră sau doriţi să organizaţi transportul pentru investitori, parteneri sau clienţi, puteţi conta cu încredere pe noi. Vă vom trata cu profesionalism şi seriozitate, astfel încât să lăsăm o impresie impecabilă, atât despre serviciile noastre cât şi despre compania dumneavoastră.

 

Transport copii la şcoală

Târgu Mureş este un oraş care se dezvoltă din ce în ce mai mult. Iar asta ne face pe noi, cei ce locuim aici, să fim din ce în ce mai ocupaţi. Ceea ce este bine din punct de vedere al veniturilor, dar ceea ce impiedică familiile cu copii, să poată asigura personal transportul copiilor la şcoală. Şi de cele mai multe ori trebuie să apeleze la serviciile taxiurilor. Cum pentru orice părinte nimic nu este mai presus decât siguranţa copiilor. Noi vă punem la dispoziţie servicii de inchiriere masina cu sofer pentru transport al copiilor la şcoală, şi de la şcoală. Avem cele mai sigure maşini la volanul cărora se află doar şoferi experimentaţi. Astfel încât îngrijorarea privind siguranţa copiilor dumneavoastră să fie cât se poate de mica. Pentru că inexistenta este doar atunci când copiii se află în grija dumneavoastră.