Tur privat in Transilvania

Eleganţă Clasă Siguranţă

Elite Chauffeur Services vă ofera servicii de inchiriere masina cu sofer personal pentru Tur privat in Transilvania

 

Aproape oricare colţişor al Transilvaniei este un loc bun de vizitat. Mama natură ne-a dăruit peisaje deosebit de frumoase. Avem o istorie lungă şi diferite culturi amestecate care şi-au lăsat amprenta pe arhitectură, bucătărie şi oameni. Tot ceea ce găsim azi aici, în această frumoasă regiune, este nedescoperit de majoritatea turiştilor “însetaţi” de peisaje magice.

Noi vă oferim transferuri la clasa premium de la aeroporturile din Transilvania către diferite destinaţii turistice la alegerea dumneavoastră.

Un Tur privat in Transilvania poate include:

 

 • Târgu Mureş

  Un oraş multicultural situat în zona centrală a României pe ambele maluri a râului Mureş. Este al şaselea cel mai mare oraş din Transilvania. Fiind în trecut unul dintre cele mai importante centre de educaţie, culturale, economice şi industriale din ţară. Are o istorie bogată şi se bucură de o arhitectură diversă. Pe care şi-au pus amprenta diferitele etnii, care au locuit aici de-a lungul timpului. Oraşul are o ofertă bogată în ceea ce priveşte turismul. Printre obiectivele principale se enumeră: Zidurile Cetăţii Medievale,  Piaţa Trandafirilor. Palatul Culturii,  Complexul Weekend, Grădina Zoologică, Platoul Corneşti şi multe altele.

 

 • Sighişoara

 Oraş construit de coloniştii saşi undeva în secolul XII, trebuie sa fie inclus intr-un Tur privat in Transilvania. Este situat în inima Transilvaniei, are o istorie impresionantă şi o arhitectură pe masură. Este un oraş mixt cu infulenţe germane şi maghiare. Centrul medieval al oraşului este inclus din 1999 în Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO. Cetatea medievală fiind la nivel mondial una dintre puţinele  cetaţi locuite şi în ziua de azi. Iar istoria spune că celebrul Vlad Dracul, tatăl lui Vlad Ţepeş, a locuit în aceasta. Sighişoara este foarte vizitată în special la sfârşitul lunii iulie a fiecărui an când se organizează celebrul Festival Medieval.

 

 • Sibiu 

  Situat în sudul Transilvaniei, este unul dintre cele mai importante oraşe din România. A fost capitala Transilvaniei între anii 1692-1791 și 1849-1865. Iar recent se bucură de o transformare economică şi culturală semnificativă atrăgând o mulţime de investitori şi turişti. În anul 2007, împreună cu Luxemburg, a fost Capitala Culturală Europeană. Sibiu este unul dintre cele mai vizitate oraşe din România. Iar centrul său istoric este unul dintre cele mai bine păstrate zone istorice din ţară. Fiind în proces de a fi înscris în lista Patrimoniului UNESCO.

 

 • Cluj Napoca

  Capitala neoficială a Transilvaniei, este al doilea cel mai populat oraş din România.  În anul 2015 a fost capitala Europeană a Tineretului. Iar în prezent fiind unul dintre cele mai importante centre de afaceri din ţară. Este puternic industrializat şi atrage foarte mulţi investitori. În Cluj se găsesc foarte multe universităţi printre care cea mai mare universitate din România. Găzduieşte foarte mulţi studenţi care îl fac să fie plin de viaţă zi şi noapte.

 

 • În Transilvania se găsesc şi foarte multe castele cum ar fi: Castelul Corvinilor, Castelul de la Săvârşin Castelul Bonţida Castelul de la Ciucea şi nu în ultimul rând cel mai faimos castel din România şi anume Castelul Bran cunoscut la nivel mondial şi sub numele de Castelul lui Dracula.

 

 • Avem şi mai multe saline demne de a fi incluse intr-un Tur privat in Transilvania