Inchiriere Mercedes Benz in Transilvania

Eleganţă Clasă Siguranţă

Inchiriere Mercedes Benz in Transilvania

Inchiriere Mercedes Benz in Transilvania

Este, poate singurul autoturism care poate fi definit cu un singur cuvânt şi anume: Excelenţă

Pentru clasa premium la serviciul de Inchiriere Mercedes Benz în Transilvania vă punem la dispoziție Mercedes S Class 350 Bluetec. Folosim versiunea lungă, care oferă un spațiu generos la picioare. Este echipată cu fotolii ajustabile individual în spate pentru un maxim confort. Limuzina noastră vine echipată şi cu Wi-fi pentru a vă menține conectați pe parcursul călătoriei dumneavoastră. Vă punem la dispoziție şi un iPad pentru călătoriile mai lungi. Avem şi posibilitatea de plată cu cardul pentru tranzacții ușoare și rapide. Scopul nostru este să vă oferim servicii la cele mai înalte standarde. De aceea la volanul acestei mașini se află un șofer profesionist, pregătit să vă ofere tot ce aveți nevoie.

De ce sa alegeţi Inchiriere Mercedes Benz in Transilvania?

Fie că sunteți turist sau veniți în Transilvania în interes de afaceri, şi doriţi să scăpaţi de bătaia de cap cu închiriatul unei maşini,stabilirea traseului sau căutarea locurilor de parcare şi multe alte obstacole într-o infrastructură deocamdată dificilă, ne puteţi lăsa pe noi să avem grijă de călătoria dumneavoastră, astfel încât vizita dumneavoastră la noi să fie cât se poate de relaxantă sau productivă.

Mercedes S Class este cea mai prestigioasă limuzină din lume. Sloganul lui S Class spune tot: „Proiectat ca nici o altă maşină din lume”. Condusă de un şofer profesionist, această maşină vă va transporta în siguranţa, confortabil şi cu clasă oriunde aveţi nevoie. Pentru că ne apreciem clienţii, avem o echipă dedicată şi pregătită să vă ofere o călătorie excelentă.

În cazul în care alegeţi compania noastră pentru Inchiriere Mercedes Benz in Transilvania, echipa noastră va face tot posibilul să vă satisfacă toate cerinţele. Iar pe lângă standardele înalte de lux şi confort care le oferă limuzinele noastre, noi punem accent pe siguranţa dumneavoastră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *